Salgsbetingelser

Salg & Leveringsbetingelser

Alle priser er i DKK og incl. 25% moms og alle afgifter.

Alle produkter fra Knakken er omfattet af reklamationsret mod fabrikationsfejl, hvis man henvender sig indenfor en uge efter modtagelsen af en fejlbehæftet vare. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Returnering kan foretages til forlaget Knakken, c/o Lokalhistorisk Arkiv for Thisted Kommune, J. P. Jacobsens Hus, J. P. Jacobsens Plads 8, 7700 Thisted.

Ved enhver reklamation bedes forlaget kontaktes inden den defekte varer afsendes. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Ved levering af varer betaler modtageren fragten.

Fortrydelsesret:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på www.knakken.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt – som udgangspunkt skal du aflevere varen i samme stand som du selv ønsker at modtage den i. Knakken.dk afgør ved modtagelse af den returnerede vare om dette er opfyldt.

FORTRYDELSESRET Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen kan sendes til :

Forlaget Knakken,
J.P. Jacobsens Hus,
J.P. Jacobsens Plads 8
7700 Thisted

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en enten en debitering af dit kontokort eller overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

På www.knakken.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Betaling

Du kan kun betale med  Visa-Dankort og bankoverførsel..

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.knakken.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.knakken.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

HUSK: VI HÆVER FØRST DIN BETALING NÅR VAREN ER AFSENDT TIL DIG !!!